Avem prețuri mai bune de oriunde! Garanție de satisfacție de 44 de zile
înapoi la prima pagină

Termeni si conditii

Termeni si conditii al magazinului on-line cu produse cosmetice Gizzmo.ro care este detinuta de catre compania Val Skupina d.o.o., sunt efectuate in conformitate cu legea slovena privind protectia consumatorilor (ZVPot), precum si in baza recomandarilor Camerei de Comert Internationale si legii slovene de e-commerce.

Informatii despre companie.

Val Skupina d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Slovenia
IBAN SI56 0430 2000 1927 859 (NKBM bank)
Numare de inregistrare: 6099084000
Inregistrat ca platitor de TVA in Romania: RO37263502

Magazinul on-line Gizzmo.ro (denumit în continuare "Gizzmo.ro" sau "magazinul online") este operat de societatea Val Skupina d.o.o. ( denimita in continuare "vanzator. Procesul de comanda al consumatorilor este simplificat si asigura furnizorul de a proteja datele complete și utilizarea, in conformitate cu conditiile in care este de acord cu (potential) client. Vanzatorul asigura protejarea datelor utilizatorului si ofera proces de comanda simplificat si in acord cu Termenii si conditiile ale magazinului online. Termenii si conditiile includ activitatile operationale ale Gizzmo.ro, drepturi de utilizator și relații de afaceri între furnizor și client.

Informaţii privind accesibilitatea

(Rezumatul legislatiei)

Vanzatorul este de acord sa permita clientului, în orice moment accesul la urmatoarele informatii:
a) identitatea companiei (denumirea si sediul, numarul de inregistrare)
b) date de contact pentru a lua rapid legatura cu vanzatorul (email)
c) principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor (inclusiv servicii post-vanzare si garantii).
d) disponibilitatea produselor (fiecare produs sau serviciu care este oferit pe site ar trebui sa fie disponibile intr-un interval de timp rezonabil)
e) livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor (tip, locatie si timpul de livrare).
f) toate preturile trebuie să fie în mod clar si neechivoc definite si trebuie sa fie clar daca acestea contin taxe si costuri de transport,
g) plata si livrare,
h) durata ofertei,
i) Perioada în care este inca posibil de a anula contractul, precum și condițiile de anulare. Conditii de retur, tip si costuri suplimentare privind transportul.
j) o explicație a procesului de plangere/sesizare, inclusiv toate informațiile cu privire la persoana de contact sau departamentul pentru legatura cu clienții. Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii.

Gama de produse

Produsele si stocurile oferite de Gizzmo.ro sunt actualizate in mod frecvent, iar daca un anumit produs nu este disponibil pe site, clientul poate sa primeasca informatii suplimentare utilizand adresa de e-mail oferita de vanzator. Toate pozele de pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare. Din cauza luminii si tehnologiei de afisare, aspectul real al produselor si in special culorile acestora poate fi diferit.

Modalitati de plata

Furnizorul va ofera urmatoarele metode de plata:

- Plata prin card de credit sau debit si prin PayPal. Aceste tipuri de plati sunt procesate in valuta si taxe suplimentare, in aceasta privinta Gizzmo.ro nu este trasa la raspundere.
- Ramburs la curier (momentul in care comanda va fi livrata)

Pentru comenzi cu valoarea (cu TVA) peste 199.99 RON, costul de transport este GRATUIT pentru client. 
Pentru comenzi sub valoare (cu TVA) sub 199,98 RON costurile de transport sunt platite de catre client si sunt in valoare de 14,99 RON. 
Atenție: Aceste condiții și costurile de transport se aplică numai pentru teritoriul Romaniei.
Comanda minima acceptata este de 45,00 RON.
Dupa confirmarea comenzii fiecare cumparator primeste, de asemenea, factura electronică, la adresa pe care a introdus-o în timpul comenzii.
In cazul in care informatiile oferite de catre client sunt incorecte sau incomplete, iar comanda nu este livrata, Gizzmo.ro nu poate fi tras la raspundere pentru comenzi neonorate. In cazul in care un produs nu este pe stoc si nu se poate onora comanda, Gizzmo.ro este obligat sa informeze clientul in termen de 30 de zile calendaristice. 

Preturi

Toate prețurile  includ TVA de 19% dacă nu este specificat in mod expres altfel. Preturile sunt valabile conform metodelor de plati mentionate mai sus si impreuna cu termenii si conditiile. Contractul de cumparare intre vanzator si client va fi inchis in momentul in care vanzatorul confirma comanda (clientul primeste un e-mail cu o confirmare a comenzii). Din acest moment, toate preturile si toate conditiile sunt fixe și valabile atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Toate ofertele promotionale ale unei paginii sunt valabile pana la data indicata sau pana la epuizarea stocurilor disponibile. Gizzmo.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de bunuri si servicii fara a alerta utilizatorii sau clientii lor.

Coduri Promotionale

Din cand in cand trimitem cod promotional/e clientilor nostri care sunt abonati la Newsletter sau prin alte metode si canale. Codurile promoționale ofera o multime de avantaje, fie un cadou sau reducere. Fiecare cod este întotdeauna valabil in limita de timp si/sau produs (specificata impreuna cu codul) ,si dupa, sau inaintea perioadei de valabilitate acest cod este invalid. Codul promotional se introduce in campul specificat in cosul clientului. Codurile promotionale nu se pot cumula - se poate folosi un singur cod pe comanda.

Retragerea din contract

În cazul contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achizitia produselor. (articolul nr. 43 din Legea privind protecția consumatorilor). Clientul doar trebuie sa notifice vanzatorul si fara sa-si motiveze decizia la adresa de email: [email protected]

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in termen de 44 de zile de la notificarea privind rezilierea contractului si va suporta toate costurile directe de returnare la adresa: Sos. Arad - Iratos FN, Arad, Numar de telefon: 0740272269, in atentia: KONVERZIJA D.O.O, Depozit DPD ARAD

Dupa primirea produselor, potrivit legii, vanzatorul este obligat sa restituie cumparatorului valoarea produsului/produselor returnate. Costul privind expedierea produselor este suportat de catre cumparator.
Impreuna cu returnarea produselor, clientul este obligat sa ofere vanzatorului contul bancar (IBAN) si numele complet. 

  Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile de la primirea instiintarii privind anularea contractului.
Suma care o sa fie returnata este suma pe care clientul a platit-o pentru a intra in posesia produsului/produselor achizitionate (nu se pot returna costuri legate de transport).

Produsele cumparate in set se pot returna doar daca setul este complet ( contine toate produsele livrate).

Politica de confidentialitate

Vanzatorul este obligat sa protejeze toate datele personale ale cumparatorului.

Vanzatorul va utiliza datele personale ale cumparatorului doar pentru îndeplinirea scopului cu care ele sunt oferite ( livrarea produselor/serviciilor achizitionate, livrarea, newslettere informative si promotionale, emiterea facturii) și alte forme de comunicare necesare.
Datele cumparatorului nu vor fi oferite/dezvaluite persoanelor neautorizate.

Comunicare

Utilizatorul este de acord ca furnizorul sa-l contacteze prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanța (email, telefon).

Materialele promotionale se trimit utilizand email sau SMS si pot fi:
- materiale care sunt specificate ca materiale publicitare;
- informatiile sunt oferite clar pentru utilizator;
- diversele campanii, promotii si alte tehnici de marketing vor fi întotdeauna marcate ca atare, conditiile de participare vor fi raportate în mod clar,
- utilizatorul este drept de a refuza/anula primirea acestei notificari ( email sau SMS); Vanzatorul va respecta dorința cumpărătorului de a nu primi mesaje promoționale.

Proprietate intelectuala si industriala

Toate pozele de produse, materiale video, elemente grafice si alte materiale viziuale sau texte aflate pe magazinul online gizzmo.ro sunt obiecte de drepturi de autor si nu pot fi folosite doar daca nu este specificat in format scris. Brandul Gizzmo.ro si logo-ul sunt deținute de Val Skupina d.o.o.

Reclamatii și dispute

Vanzatorul respecta legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor. Vanzatorul se angajeaza sa respecte toate obligatiile sale si sa stabileasca un sistem eficient de gestionare al plangerilor. Reclamatiile trebuie trimise la adresa de e-mail: [email protected]

Vanzatorul trebuie să confirme ca a primit plangerea în termen de cinci zile lucratoare de la primirea plangerii, sa informeze clientul de timpul estimativ pentru rezolvare si mereu sa ofere informatii in privinta si statusul rezolvarii. Vanzatorul se angajeaza intotdeauna sa rezolve disputele într-un mod prietenos.In cazul in care factura nu corespunde cu ceea ce aveti in colet sau aveti un produs deteriorat/gresit ne puteti comunica in termen de 48 de ore de la primirea coletului. Daca acest termen va fi depasit, reclamatia nu va mai fi valabila.

Cadouri si coduri promoționale

Clientii fideli, abonati la newsletter sau altii care ne urmaresc prin alte canale pot primi regulat cadouri sau coduri promotionale. O astfel de actiune include si cadouri gratuite - un produs care este adaugat gratuit in livrarea unei comenzi. Un astfel de plan de promovare pentru a da un produs mic pentru toti clientii care achizitioneaza produsele totale de pret mai mare decat o anumită valoare. Valoarea si cadoul sunt intotdeauna prezentate in mod clar. Clientul singur decide daca vrea sa achizitioneze de, sau peste valoarea specificata. Daca clientul vrea sa returneze un produs sau toate produsele care fac parte din comanda cu care a primit cadoul, clientul trebuie sa returneze si produsul cadou. Daca clientul returneaza un produs fara care valoarea comenzii ramane sub pragul specificat pentru a primi cadoul, clientul trebuie sa returneze produsul cadoul.

Notificari si Newsletter

Prin abonarea la newsletter sau inregistrarea unei comenzi pe www.gizzmo.ro clientul este de acord să primeasca stiri, informatii despre produse sau oferte noi, sau alte informatii promotionale. Vanzatorul este de acord sa nu abuzeze sau sa transmita adresa de e-mail catre terte parti. Cumparatorul se poate dezabona de la primirea newsletter-ului in orice moment.

Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru incalcarea obligatiilor sale contractuale daca un astfel de esec se datoreaza cazului de forta majora. Forta majora este un eveniment imprevizibil dincolo de controlul partilor, care nu poate fi evitat.

Competenta

Orice litigiu aparut intre client si Gizzmo.ro vor fi tratate în conformitate cu legislația slovenă si examinarea va avea loc in instantele competente din municipiul sloven Ljubljana.

Noi încercăm din greu să vă oferim o experiență excepțională în fiecare zi

20874

ratinguri și recenzii analizate de către utilizatori pentru accesoriile pentru telefoane

72

utilizatori sunt în momentul de față pe site și compară huse pentru telefon

190776

de pachete au fost trimise deja de la oficiul principal Mr. Gizzmo utilizatorilor de peste tot din Europa

34,3h

ore este media comenzilor confirmate la livrare în România

Vreți să aflați mai multe despre Mr. Gizzmo și echipa lui? Despre noi

Dumneavoastră căutați și trimiteți informații folosind o conecțiune sigură 265-bit SSL.

ÎNAPOI SUS
Cart Cart
Dacă doriți să adăugați un produs în coșul de cumpărături apăsați pe butonul „Adaugă în coș” de lângă produs.
continuă

Livrare gratuită