Avem cele mai bune prețuri de oriunde! Garanție de satisfacție de 44 de zile
înapoi la prima pagină

Cine suntem noi?

Gizzmo.ro este un magazin online unic specializat în accesorii pentru telefoane, care are la activ multe premii.

Are în ofertă o gamă variată de mai mult de 30.000 de produse pentru mai mult de 700 de telefoane mobile și, de când a fost inaugurat în Europa Centrală acum câțiva ani, este iubit de către toți utilizatorii de smartphone-uri și electronice.

Oferte fără concurență

Oferă o gamă fără egal de carcase și huse pentru telefoane mobile de la Spigen, Caseology, Ringke in Mercury – cele mai populare branduri cu mai mult de 10 milioane de utilizatori în întreaga lume. Site-ul oferă de asemenea sticlă de protecție indestructibilă de la Optishields și o gamă de nivel mondial de baterii externe, smart watches, căști, boxe și alte dispozitive. Site-ul oferă prețuri foarte bune pentru a atrage mai mult de 200.000 de clienți din întreaga Europă.

mai mult

Un site de încredere

Site-ul nostru a fost numit cel mai bun dealer online de 7 ori - în 2014, 2015, 2016 și 2017 (Slovenia și Croația) - și a primit mai mult de 10 premii în toate zonele și se bucură de mai mult de 150.000 de prieteni pe Facebook, Instagram și Snapchat. Acest lucru confirmă încrederea pe care ne- acordă utilizatorii, care ne descriu site-ul ca fiind unul dintre cele mai sigure și mai ușor de folosit de către clienții din Europa (Brand de încredere) – acest lucru este demonstrat și de insigna noastră de Magazin Autentic și EMOTA.

De ce este gizzmo.ro alegerea corectă pentru cumpărături?

Pentru că în fiecare lună analizăm mai mult de 30.000 de recenzii pentru mai mult de 700 de dispozitive diferite și alegem 50 de produse cu cele mai bune recenzii din ultimele 90 de zile și creăm astfel o listă de produse populare în momentul de față de peste tot din lume. Acest TOP 50 este verificat în detaliu de către echipa noastră. Localizăm produsele în țara de origine, iar acestea sunt testate de către echipa noastră de specialiști pentru a verifica gradul de protecție pentru telefoane. După toate testele, vom crea un TOP 4 produse pentru fiecare categorie din listă, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna acces la cele mai bune opțiuni pentru telefonul dumneavoastră pe site-ul nostru.

De ce suntem mai buni decât alții?

Depozitele noastre și conceptele noastre digitale unice sunt răspândite peste tot în Europa, lucru care ne permite să vă livrăm produsele acasă la dumneavoastră în mai puțin de 24 de ore. De asemenea, reducem prețul unui produs dacă îl găsiți altundeva mai ieftin! Pentru o experiență completă, vă oferim o garanție de satisfacție de 44 de zile, timp în care vă puteți primi banii înapoi sau puteți înlocui produsul de care nu sunteți mulțumiți. Toate acestea sunt posibile datorită echipei noastre de la serviciul clienți care vă va răspunde la toate întrebările și vă va asculta toate dorințele – 24 de ore pe zi.

Faceți cunoștință cu echipa noastră
Žiga Kramperšek
Mitja Glasenčnik
Barbara Zorko
Benjamin Paradiž
Blaž Ojsteršek
Gašper Kolenc
Ingrid Savkovič
Lovro Podobnik
Martina Budja
Miha Kočevar
Mirnes Jusufović
Nastja Gajič
Nina Mrgole
Rok Ojsteršek
Samo Brnot
Tadej Resnik
Tijana Vujinović
Tony Huang
Urška Repas
Urška Mikelj

Ne străduim din răsputeri să vă oferim o experiență excepțională în fiecare zi

36214

ratinguri și recenzii analizate de către utilizatori pentru accesoriile pentru telefoane

51

utilizatori sunt în momentul de față pe site și compară huse pentru telefon

497101

de pachete au fost trimise deja de la oficiul principal Mr. Gizzmo utilizatorilor de peste tot din Europa

34,3h

ore este media comenzilor confirmate la livrare în România

Vreți să aflați mai multe despre Mr. Gizzmo și echipa lui? Despre noi

Dumneavoastră căutați și trimiteți informații folosind o conecțiune sigură 265-bit SSL.

ÎNAPOI SUS
Periodic, le oferim clienților noștri oferte speciale. Din păcate, nu puteți beneficia de ele atunci când coșul de cumpărături este gol. Adăugați produse apăsând pe butonul "Adaugă în coș" din dreptul fiecărui articol.

Livrare gratuită

continuă
Golește coșul